Det Så Sjovt At Lege Med Sand

Cirkusmuseet

DSC_0347Står du og skal arrangere en fødselsdag, eller er du som forældre med til at skulle arrangere kvartalsfødselsdag, så kan jeg varmt anbefale Cirkusmuseet i Hvidovre. Børnene bliver virkelig involveret i hele showet og der er udklædning og kostumer til alle. Der var ingen forældre som ikke stod med et kæmpe smil på læben og der er nok blevet taget en små titusinde digitale fotos den dag. Selve cikusforstillingen var med sprechstallmeister, klovne, akrobater og jonglører – og ALT blev lært og øvet på tre timer – SÅ sejt! Liva var i gruppe med to andre piger og skulle lave et nummer med tyndebånd hvor fødderne skulle bindes op af de to andre piger, mens man holdt sin egen vægt i armene. Dét var fanme en vild omgang at se på de små pige arme sitre af spænding og syre, fordi det lige tog en del længere tid at vikle fødderne ind, nu hvor alle så på og man blev lidt nervøs. Men det var virkelig imponerende hvad de tre piger fik udrettet på så kort tid og selvom videoen ikke har det sygeste cirkustempo, var jeg som far helt vildt stolt. Liva var selvfølgelig ikke helt tilfreds med sin egen preformance og skulle i bedste Mariah Carey stil have en masse vand lige efter showet var slut. Jeg hyggede mig meget og vigtigts af alt det gjorde ALLE ungerne også, så jeg kan varmt anbefale en tur på Cirkusmuseet for HELE klassen, fritten eller samlingen.
DSC_0350

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Det Så Sjovt At Lege Med Sand