Hygger På Kirkeren

Det Så Sjovt At Lege Med Sand

DSC_0357Alva er staret i børnehaven. Ikke noget hun er særligt begejstret for, hvis man spørger hende. Men hun er altid svært glad for sand. Hun kan næsten altid finde på en lille leg selv, hvis bare hun er i en sandkasse. Det er altså et plus i min bog. Jeg er selv vild med sand og er en ivrig sand-slots-bygger, når jeg er på stranden. Måske primært fordi jeg ikke kan ligge stille, eller alligevel skal overvåge tøserne, så derfor kan man lige så godt lave noget med dem istedet for at skulle ligge og åbne øjnene hver gang der er en underlig lyd, lidt tvist med storesøster, eller aller værst.. INGEN lyd! Nå, nu er jeg spændt på om Alva vil med hjem fra børneren i dag, sidst sagde hun nemlig – vil ik’ hjem nuu faar! Wish me luck!
DSC_0358DSC_0359DSC_0360IMG_20150415_153547Jeg vil ik’ hjem nuu faar..

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Hygger På Kirkeren