Madevent I Madcooperativet

Hygger På Kirkeren

DSC_0376Brugte en masse dejlig tid sammen med min mor på Jordens Dag, nemlig den 22. april. Og hvilket mere smukt skue, end at tage op på Bispebjerg Kirkegård og nyde alle de fantastiske indtryk, udtryk, huler, åbne pladser, stier og fantastiske veje som alle kan ses og opleves i fuld flor på en smuk forårsdag. Kirsebærstien var i år fuldstændig crowded med mennesker, tyske, japanske, italienske og russiske turister der alle ville tage billeder, selfies og gruppebilleder under de smukke kirsebærtræer. Et fænomen jeg også har oplevet og skrevet et lille indlæg om. På udkig efter opdagelser, fandt min mor og jeg en virkelig aparte og unik gravsten, jeg aldrig havde set mage. En firkant på spids med to søskendes navne på to sider – virkelig originalt og minimalistisk, på den meget opsigtsvækkende måde. Det er skønt at se hvordan unge mennesker benytter kirkegården mere som en park og et fristed hvor man kan nyde lidt kaffe, vin, venskab og hygge – dét kalder jeg fanme integration af sameksistens og kultur – det smukkeste jeg har oplevet i lang tid – hurra for “kirkeren” det nye in-sted for folk med hang til naturens ro og orden.
DSC_0382 DSC_0379 DSC_0378 DSC_0377DSC_0380 DSC_0383 DSC_0384 DSC_0385 DSC_0388

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Madevent I Madcooperativet