Forfan En Fed Reklame

Bedemandsforretning

BedemandenShit, jeg griner af mig selv nogle gange. Ikke fordi jeg er sjov, men fordi jeg tror jeg laver noget smart og så pludselig indser at jeg kikser den totalt. Et godt eksempel, er min seneste bimseopstilling i min ene vindueskarm. Ved første øjekast ser det ganske tilforladeligt ud med Normann vasen og markblomsterne til de sorte Piet Hein stager. Men kigger man ind ude fra gaden af, ja.. så ligner det fanme en hel lille bedemandsforretning, der mangler bare lige en lille holder med visitkort i midten – virkelig flot Martin!

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Forfan En Fed Reklame