Gaveregn

Dagen Efter Gaveregn

DSC_0367Dagen efter den store gaveregn for Alva startede med havregrød og et planlægningsmøde mellen storesøster Liva og lillesøster Alva. Liva tog projektlederhatten på og begyndte at ligge en plan..
DSC_0364Liva: “Altså først syntes jeg at vi åbner kassen med Playmobil legepladsen og får den samlet 100%”DSC_0363Alva: “Hmmm.. hmmm.. okay”
DSC_0354Liva: “Vi gør lissom far, ligger det hele ud på gulvet og kigger på tegningen..”DSC_0357Liva: “Så kan vi bedre lege med det hele bagefter..”DSC_0359Liva: “Er det ikke sjovt Alva?” Alva: “Hmmm… hmmm.. jooo..”
DSC_0377Alva: “Jeg åbner lige min Duplo kasse, så kan du lege med Playmobil imens Liva”DSC_0374Alva: “SÅ, dét var sørme nemt..”
DSC_0381Alva: “Se engang et stort hus jeg har bygget Liva!”DSC_0378Alva: “Skal lige se om jeg kan finde nogle flere klodser så det kan blive ENDNU større!”DSC_0379Liva: “Gør du bare det Alva, så beundrer jeg lige min opstilling lidt endnu..”
DSC_0373Alva: “Det sørme flot Liva, næsten lige så flot som mit gigantiske Duplo hus!”DSC_0371Alva: “Har du set at der er plads til flere børn i karrusellen?”DSC_0372Liva: “Ja, det har jeg set, men der skal også være nogen der leger med gyngen jo..”DSC_0368Alva: “Hmmm… hmmm.. ja, okay..”

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Gaveregn