FestivAlva

Gaveregn

DSC_0316Jeg havde købt stort ind for hele familien til Alvas fødselsdag i Toys’R’Us og jeg er faktisk begyndt at holde af at stå og pakke gaverne fint og pænt ind bagefter. Ikke med gavebånd på endnu, hvilket også bare er et irritationsmoment for de mindste, men der er altså noget afstressende i at pakke gaver ind. Det er nok bare mig der er ved at blive lidt P4-agtig, men sådan er det nu engang. Der var gang i Alva da gaveregnen kunne begynde og det er sjovt at bemærke at Alvadutti har fået et lille tick med at have tungen ude af munden når hun ikke lige ved hvordan hun skal reagere.. det sødt altså..
DSC_0326Dejligt Brio-sæt fra min kæreste og tungen er helt i hopla lige her..DSC_0327Jeg havde helt glemt hvor fint sådan et sæt er og meget holdbart og robust i skinnerneDSC_0330Så blev der pakket flere gaver ud.. og nej, det ligner en sove pose med var en kasse med DuploDSC_0332Bemærk Livas meget chokerende udtryk da det går op for hende at hun ikke får nogle gaver..DSC_0335Liva finder hurtigt fatningen igen og læser op.. til: Alva.. fra: Far!DSC_0336Neeej, far er der også en gave fra dig!? Ja, det var en pruttepude til kr. 40,-DSC_0341Nå, lad os så se hvad der er i denne her lille pakke.. det var en gave fra Liva og der gemte sig en fin lille BabySmølfebamse.. DSC_0352SÅ, til den største gave.. JAAA… af med papiret!DSC_0350Wooow, en stor Playmobil legeplads.. fra farmor og farfar..

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FestivAlva