Valentines Day Surprise

FestivAlva

Alvadutti_NuggiburgerenI dag bliver min lille pige tre år. Det fande grande og jeg ønsker hende det STØRSTE tillykke af hele mit hjerte. Jeg holdt faktisk allerede en pre-fødselsdag for hende i lørdags hjemme hos mig lissom for at fortsætte den klassiske Mig-Festival tradition, eller som det blot hedder med Alva.. FestivAlva! Men i dag er det altså den officielle fødselsdag for Alvadutti aka Nuggiburgeren.. så hvad er bedre end at blive overrasket i vuggeren med sang, kage og hele balladen!

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

2 kommentarer

  • Ja, det havde virkelig været svært at forklare den lille, hehe.. det er først om FIRE år at du har fødselsdag!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke med den mindste – så var hun næsten blevet et skudbarn 😀 De må, om nogen, fejre fødselsdag hele ugen, skal jeg hilse at sige 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Valentines Day Surprise