Mig Festival aka Min Fødselsdag

Valentines Day Surprise

DSC_0298Nå, men hvad er der så lige sket i min verden siden jeg sidst skrev et indlæg, i forbindelse med min fødselsdag og nye tiltag nemlig Mig-Festivallen. Onsdag, altså dagen FØR min 39-års fødselsdag, torsdag den 12. februar 2015, var jeg så heldig at min kæreste havde inviteret mig ud på middag OG biograftur for at se Mænd & Høns. Det var en super dejlig aften og den perfekte opvarming til min fødselsdag dagen efter. Filmen er virkelig sjov, underholdende og helt igennem suveræn i næsten alle facetter og jeg var meget underholdt fra start til slut. Om tirsdagen havde jeg jo være på mandedinner med Dan The Man og torsdag var så min fødselsdag hvor jeg bl.a. fik den dejligste gave af Liva. Torsdag aften, altså på min fødselsdag var jeg ude på DR og varme publikum op til Debatten og dér fik jeg mig en utrolig kærlig og varm fødselsdagshilsen, af drengene fra Clement Kjersgaard fanklubben i form af sang, kort og en klappe-klappe-kage! Jeg var utrolig rørt over deres indsats og kunne ikke andet end blive helt varm inden i over deres engagement. Lørdag, altså på selveste Valentines Day, skulle jeg så have min surprise-fødselsdagsgave som jeg var blevet sat i vente siden december af min dejlige kæreste. Gaven var det skønneste ophold på Tivoli Hotel med dertil hørende middag på toppen i Sticks’n’Sushi skybaren. Det var en helt igennen suveræn dag, aften og morgen og den vildeste afslutning på min første gennemførte og officielle Mig Festival. Vi startede faktisk lørdagen med at være til vielsesceremoni på Københavns Rådhus, så en mere romantisk Valentines Day kunne jeg næppe have drømt om.. af hjertet tak!
DSC_0295Sang, kage og kort fra de glade drenge og mænd fra Clement Kjersgaard fanklubben.. TAK!
DSC_0297Københavns Rådhus i sand Valentines Day flor.. smukt!

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mig Festival aka Min Fødselsdag