Mandedinner Med Dan The Man

Mig Festival aka Min Fødselsdag

IMG_20150212_165545Det er slet ikke skidt at fylde år og blive fejret! Ej heller når man har prøvet det 39 gange før. Denne her gang er særlig, fordi det er første gang nogensinde at jeg har lavet min fødselsdag blive til en hel uges festivitas, der KUN skal have til følge at gøre mig glad. Jeg kalder det Mig Festival og i dag byder festivallen på intet mindre end min 39-års fødselsdag – HURRA for mig! Jeg har lige været fordi Tøserne og fået den gave Liva har lavet til mig.. jeg kan altså slet ikke stå for sådanne håndlavede gaver og slet ikke når det bærer et så dejligt budskab.. wow. Jeg har det som en kat der bliver nusset det helt rigtige sted og for at det ikke skal være løgn findes der et helt bestemt ord for hvordan jeg har det i dag, jeg har det nemlig som Trololo-katten. Hvis du ikke kender Trololo-katten, så gør dig lige en tjeneste at se nedenstående videoe, så ved du præcis hvordan jeg har det i dag!
IMG_20150212_165501 Er det måske ikke bare den absolut bedste gave man kan få som far..

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mandedinner Med Dan The Man