Far Skal Være Skæg

Nyt Med Dan & Veltz

 

DSC_0005Så bliver der arbejdet på en ny sketch fra Dan & Veltz. Efter fire udgaver af det håbløse tv-par Dan & Veltz bliver der nu arbejdet på noget så elegant som en lille dummy ved titlen “Fissekontoret”. Om det bliver grande, ved vi ikke endnu og Dan og jeg har også enorme forhåbninger til vores instruktør Morten, der i tidernes morgen opfandt Dan & Veltz konceptet ved at klippe en hel optagedag i Helsingør ned til fem minutters materiale. Hvis ikke Morten kan klippe os sjove, ja så er det bare ikke sjovt det vi har gang i, men indtil det færdige resultat ligger klar kan du med rette se eller gense de første Dan & Veltz afsnit som ligger klar på den nye Dan-Og-Veltz-Syntes-Godt-Om-Side som vi har lavet på Facebook. Det er også via den at “Fissekontoret” vil se dagens lys, hvis det altså er muligt for Morten at skabe et nyt mirakel.
DSC_0007Når man åbner Dans mail er der mange ting at skulle tage stilling ting kan du tro..
DSC_0008Her er manden som skal redde det hele fra at blive usjovt, nej det er ikke Thomas Herman, men derimod Morten Routh Sørensen vores suveræne instruktør
DSC_0010På café efter optagelser, nu skal der spises brunch og snakkes kritik..
DSC_0011Jeg skal bare have én kaffe og én brunch.. hmm!

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Far Skal Være Skæg