Philips Hue I Min Stue

Papa G Forpremiere

DSC_0108Spændende var det altså i går på Bremen teater, da den alfaderlige Papa G havde forpremiere på sit nye one man show Det Store Spørgsmål. Jeg har jo været med til at udvikle showet en lille smule og ikke mindst stået for det grafiske udtryk sammen med min partner-in-crime Gudmund Thai. En særlig ting ved showet som jeg ikke har kunnet se i natura før i går er scenografien. Og denne gang har Papa G virkelig fundet på noget helt igennem unikt og anderledes. Jeg må desværre ikke dele nogle billeder af selve scenografien før premieren den 29. januar, men kan kun sige at man skal glæde sig. Papa G har alle ingredienserne til at man får en super underholdende aften så gør dig selv en stor tjeneste at se stjernen fra Udkants Danmark i livende live på den store scene hvor han hører hjemme – du kan se turnéplan og købe billetter på www.jangintberg.dk
DSC_0110De store sorte affaldspose-lignende ting på gulvet, er faktisk showets finurlige scenografiDSC_0111Salen var fyldt i går på Bremen og stemningen var rigtig god for en tirsdag aftenDSC_0112Jeg tjekkede min billet og ledte efter min plads..DSC_0114Og fandt den, lige bag denne mand i denim..

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

1 kommentar

  • Ina

    Er vild med Gintberg,har desværre ikke købt billet. Da jeg også er vild Med Thomas Hartmann, og ham skal jeg ind og se på lørdag.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Philips Hue I Min Stue