Smukke Krukke

Philips Hue I Min Stue

DSC_0042Så troede du lige at der ikke kom flere fede bimse indlæg på DILF bloggen i dag, men boy hvor var du wrong og wow, hvor er du spændt lige nu. Hvad har den kreative Veltzeshow dog fundet på at skrive om denne gang. Jo, nu skal du bare læse, eller nærmere se. Jeg er jo så ovenud glad for alle mine Philips Hue pærer, så her den ene aften da tøserne var langt i seng og alt herskede ro og orden, aktiverede jeg min yndlings lys setting – orange/purple – og nød den saglige stemning af Red Light District lige i min stue. Og dér tænkte jeg at jeg ikke skulle være den eneste der skulle nyde synet af Philips Hue i min stue..
DSC_0043 DSC_0045 DSC_0046 DSC_0047#shoppingmaster #mitperfekteliv

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

1 kommentar

  • Ina

    Jeg kan ikke sige/skrive andet end, at det ser p…. Hyggeligt ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Smukke Krukke