En Stor Dag For Far

Oprydningsdag

DSC_0007Efter sådan en syv dage med tøserne, er det nødvendigt med en gedigen oprydningsdag. Ikke fordi børn sviner mere end voksne men fordi de karter mere rundt end voksne og dermed virvler mere støv rundt end ellers. Okay, de sviner også mere og gemmer madrester i sofaen uden at fortælle mig om det. Jeg fik også lyst til at rydde op i den lille “reol” under vindueskarmen ved stolen og nu er den blevet lidt mere børnevenlig at se på end før hvor der bare stod en masse cd’er jeg ikke lige har hørt så meget her på det sidste. Det blev rigtig fint og fandt også mine gamle Piet Hein lysestager frem og satte dem på Liva neglelakkasse. Jeg er STOR lysfanatiker og invisterede sidste år i Philips Hue som jeg nu ikke kan leve uden. Dog skal det lige understreges at der ikke findes noget bedre lys end fra levende lys, så det er dejligt at vide at nogle ting vil teknologien aldrig indhente og nogle ting vil altid være som i de gamle dage, det er en skøn tanke..

DSC_0003Væk med de gamle cd’er og ind med puslespil og bøger..

DSC_0005 Det ser altså meget mere indbydende ud, selv jeg får lyst til at lege med Duplo..

DSC_0008Klapvognen er Alvas julegave som hun leger med, bare hvis du troede det var min..

DSC_0009Og sådan ser det ud om aftenen med levende lys og Philips Hue i smukt samspil

DSC_0010Selv de gamle Piet Hein stager er kommet frem igen, dog oven på Livas kasse med neglelak gear.. hurra for oprydningsdag!

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

2 kommentarer

  • Det tror jeg bestemt også, hun er meget koncentreret når hun først går i gang og ikke mindst super flittig til at rydde op efter sig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ina

    Det ser hyggeligt ud. Vild med at Liva har en kasse med neglelak osv. Det har jeg også,og det er i en alder på 45. Må lige tilføje, jeg arbejder med den slags. Tror at Liva ville være vild med dem jeg har.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

En Stor Dag For Far