11. December

Sponsoreret Video: Oral-B

DSC_0059Står og gør mig klar til at jeg skal ind som ugens blogger i Kont@kt i dag kl. 12.34 på TV2 Lorry og finder pludselig ud af at jeg på INGEN måde har styr på hvilke tandbørster som er mine, hvornår jeg sidst har børstet mine tænder og hvor mange gange jeg MÅ børste mine tænder på et helt døgn. Jeg har på et tidspunkt været ude på et sidespor med at have en tandbørste med mig rundt i jakken, fordi jeg ikke kan udstå at føle mig “beskidt” i munden. Det er jeg heldigvis foruden i dag, efter at min tandlæge insisterede på at jeg skulle skifte til elektrisk tandbørste og ikke bruge analog tandbørste mere. Jeg har tit tænkt på hvorfor man ikke laver en digital tandbørste som taler med din smartphone, når nu man laver aktivitetsure og mange andre tusindvis af apps som taler med din phone. Nu har fremtiden indhentet nutiden og Oral-B har lavet det sygeste, men trods alt den mest brugbare for-meget-gadget, som jeg selvfølgelig bare MÅ eje! Se selv hvor sejt det bliver at børste tænder ude på toilettet med det vilde styresystem Oral-B OS.. glæder mig fanme!

Se fremtidens tandbørstning her:

Sponsoreret af Oral-B

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

11. December