Skoletandlægen

Sort Motherfuckin Fredag

ALLE webshops og butikker lokker i dag med rabatkoder og procenter pga. Black Friday konceptet. Buttom line er, at det primært kun er 20% rabat de fleste steder, hvilket jo ikke er mere end små kr. 200,- på en rund tusse. Anyway, jeg kommer kun med ét tip til din sorte shopping fredag, om du er pige eller dreng, det ligemeget, du vil se så monster def ud i denne parka fra Army of Me så det halve er nok. Mega nice two-tone-contrast-black-white-design, lækkert foret, tyk hætte, tætte ærmer, smudsafvisende materiale samt min yndligsdetalje.. dobbelt zipper all the way så man kan lyne den op nedefra – oh yeah! Jeg kunne godt lokke dig hen på Za-fuckin-lando og selv score en lille procentdel af din indkøbskurv, men i stedet vil jeg bare vise dig det klart billigste sted at købe den, nemlig Zoovillage. Jeg har selv handlet der et utal af gange og levering og priser er bare rock solid. Der er kun én XL tilbage og ellers lidt i hver størrelse, happy hunting. Og forresten, så behøver du ikke at se lige så stenet ud i fjæset som modellen med huen på nederst og det er heller ikke nødvendigt at have skimasken på indenunder som på modellen på runway’en – køb Army of Me parka’en her!

runway

parka

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Skoletandlægen