Madam Skrald

Skoletandlægen

Liva var meget spændt på dagen hvor hun skulle til skoletandlægen. Nok mest fordi det betød at jeg skulle hente hende midt i undervisningen og køre hende over på en anden skole hvor skoletandlægen holder til. Der var lidt ventetid i venteværelset og det var godt lige at få opsumeret HVOR meget sukker der er i en Coca-Cola, Digestive kiks, Mars Bar, muffin etc. for ikke at få opfrisket hvor LIDT sukker det er at man som 8-årig egentligt må indtage på daglig basis. Da det blev Livas tur var hun meget glad og med stort gå-på-mod og kastede sig fint op i den store tandlægestol og ventede spændt. Tænderne var rigtig fine, dog var der lige nogle retningslinier som jeg lige vil dele med Jer.

1. Børn må ikke børste tænder selv før de er 11 år.
2. Børn må ikke bruge elektrisk tandbørste fordi de skal træne den cirkulære bevægelse i håndleddet.
3. Man skal børste overmund og undermund for sig.
4. Man må ikke børste tænderne samlet, da det kan give “lange tænder”.

Efter lige at have fået dét på plads også, gik vi derfra glade og opløftet og med en sund fornuft på hvordan man holder sine tænder sunde, rene og uden huller. Colgate har lavet en rigtig god oversigt over mundhygiejne som du kan se lige her!

DSC_0005
DSC_0002
DSC_0004 DSC_0003 DSC_0011DSC_0009 DSC_0006

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Madam Skrald