En Chance Til

Zalando Fail

I to år, har jeg købt tøj via Za-fuckin-lando og nu, som i sidste freakin’ uge, sendte de mig en mail hvor de, pga. min sidste ordre, vil præsentere mig for et nyt mærke som de tror vil falde i min smag. Mærket er fuckin’ Army of Me, som jeg har købt de første 10 items fra de sidste freakin’ fuckin’ to år Zalando – TO ÅR! I må virkelig have den skarpeste kundeanalyseafdeling jeg i mit liv har oplevet i en hvilken som helst butik i verden -EVER! Jesus Kristus, et epic fail for en anbefaling, eller skulle man skrive NO SHIT SHERLOCK! Men hey, tusind mange tak for det suverænt skarpe indblik i min modemæssige smag og udtryk, jeg tror fanme at I dér ramte hovedet på sømmet når det kommer til anbefalinger i den absolutte verdensklasse for Martin Veltz aka Always Wearing Black aka DILF! Det havde sq’ været lige så skarpt hvis i havde oplyst mig om, at I pt. har udsalg på dragter til folkedans eller lederhosen med seler.. armen altså for en Zalando fail!

Zalando_AoM
bukser folkedans

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

En Chance Til