NOBE Aloa Vera

Den Store Pakke

Som skrevet i går har Postmand Per været forbi min udmyg husstand på Nørrebro med hele TO pakker. Ingen er dem er med tøj, så det måtte jeg selvfølgelig rode bod på og bestille tre items hjem, som jeg lover at vise frem når de lander, men nu til den sidste af de to pakker som kom med posten, den STORE pakke. Pakken er enorm og pakket ind i lilla papir i en form for plast og da jeg åbner den husker jeg klart hvad det er jeg har sagt ja til, nemlig at blive en ægte registreret husstand til at indgå i den meget værdifulde information omkring radiolytning i Danmark. Det er virkelig syret at jeg skal rende rundt med en sender om halsen som registrerer hvilket signal jeg lytter til og når det hele er ladet op og forbundet rigtigt lover jeg at tage et billede af det og ligge det op her på bloggen. Indtil videre er det hele pakket ud og sat til opladning og så venter jeg på at Gallup ringer mig op og hjælper mig med at hooke mit udstyr op. Tjek lige hvor vildt det er at jeg skal gemme den store kasse indtil jeg ikke ønsker at være en del af puljen længere. Spændende, meget spændende..

DSC_0091 DSC_0092 DSC_0095 DSC_0097DSC_0098

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NOBE Aloa Vera