Restaurant Kul

Den Nye Legeplads

Er hjemme sammen med Alvadut i dag fordi hun har været lidt syg de sidste par dage og ikke er helt frisk eller klar til vugger. Hun er småtræt, men bliver hele tiden frisk i små perioder og vil en masse, for så pludselig at blive træt og puttesyg. Lige nu bygger hun hule og før det, var hun frivilligt og efter eget ønske i bad. Vi har allerede været ude og cykle i gården hvor vi begge to gjorde en fantastisk opdagelse. Da vi gik ned mod den legepladsen så vi til vores store overraskelse at den gode gamle legeplads er blevet revet ned og en ny er ved at tage form. Alva kiggede med store øjne på det nye skelet til den nye legeplads og var meget interesseret i arbejdsmanden som stod i hjørnet og savede træ og brædder til. Jeg fik mig en fin snak med manden, som viste sig at være den selvstændige ejer af firmaet som lever af at lave naturlegepladser og den nye legeplads skulle være klar om en tre ugers tid, hvilket vil sige medio november. Den bedste nyhed var at den gode gamle rutschebane ville blive genbrugt så Den Nye Legeplads vil stadig have det bedste fra Den Gamle Legeplads!

DSC_0090-EFFECTS
DSC_0083DSC_0087 DSC_0089DSC_0091DSC_0085

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Restaurant Kul