Kaffestuen

Ja-Hatten

Wow, jeg er flad i dag. Min krop er helt busted efter TRX i går og mine små bøgse hænder er ømme. Ved ikke om min træning med Powerball’en skal have mere tid, men Jesus hvor er det irriterende at jeg ikke kan bære min egen kropsvægt i sølle 60 min. Nå, på med Ja-Hatten og op med humøret, det bliver sikkert bedre med tiden og Rom blev jo på ingen måde bygget på én dag. Ikke at jeg på nogen måde skal sammenligne Rom med mine små bøgsehænder eller mit quest på en bedre fysisk, men lige præcis Rom og ordet bøgse er måske ikke så langt fra hinanden når vi taler tiden hvor det store Romerrige blev bygget. Anyway, nok om bøgse hænder og sammenligninger med Rom, nu skal det handle om i dag. Lige nu stener jeg Shanghai Rolex Masters på 8’eren (det er tennis) og senere skal jeg lave en form for træning. Om det bliver styrketræning eller svømning er jeg ikke helt sikker på, men det skal HELT sikkert have et element af sauna bagefter, det fortjener jeg i dag kan jeg mærke. Fandt lige disse dejlige billeder af de Fantastiske To der sidder i tørresnorsstolen og spiser en pærer mens de ser Lille Nørd på Ramasjang. Nu skal jeg have “alenetid” indtil søndag hvor jeg skal se ungerne igen til mormors fødselsdag, indtil da – så dejlig dag til alle og på med den motherfuckin’ Ja-Hat!

ja-hatten1
DSC_0273~2 DSC_0274~2 DSC_0276~2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kaffestuen