Oreos & Pizza

Morgenritualet

Jeg har gjort mig selv en bjørnetjeneste når det kommer til morgenritualet med tøserne. Det hele startede med at jeg, da Liva var helt lille eller nok omkring de to år, begyndte at bære hende ind til morgenbordet i dyne og vikle den rundt om hende som en kåbe og skubbe hende ind til bordet hvor hun fik sin havregrød. Nu er Alva jo blevet så smart i tøsecomputeren at hun har set at Liva nogle gange får den “service”. Det er også okay selvfølgelig, men hvis man har lidt travlt om morgenen så kan det godt være lidt af en overskudsrøver at skulle bære ikke bare én prinsesse men TO prinsesser ind til morgenbordet iført dyne om sig som en kåbe. Og for at det ikke skal være løgn så er de nu også begyndt at presse deres gamle far til at se lidt Ramasjang inden de får tøj på OGSÅ iført dyne-show-kåben.. Jesus Kristus jeg er selv uden om det jo! Virkelig flot Martin..

DSC_0263 DSC_0266 DSC_0268

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Oreos & Pizza