De Fantastiske To

Den Lille Sorte Sten

Det var dejligt at hente De Fantastiske To tidligt i går. Og Alva gav os alle lov til at komme tidligt hjem uden at skulle blive en time ekstra i vuggeren fordi hun ville ud på legeren. Alva havde i weekenden slået sin arm og været hele TO gang på skadestuen, av, av lille arm. Men det virkede til at armen var fin igen da far hentede hvilket selvfølgelig var dejligt. Da vi kom hjem var begge tøser lidt trætte og skulle lige stene hver for sig med lidt æblejuice og en kiks. Men derefter ville Alva gerne ud i det fine vejr og prøve kræfter med sin arm. Alva ville helst cykle, eller “dykle” som hun siger, men til det måtte far sige: “eej, det er måske en dårlig idé med Alvas arm.” Det syntes Alva bestemt ikke så kort tid efter cyklede den lille trold rundt på sin lyserøde cykel – arvet efter sin storesøster. Det blev på et tidspunkt nede ved legepladsen et hit at gå på line rundt om sandkassen og med det samme blev alt med en forhøjning i gården til en balancegang for Alva. Liva hyggede sig med at danse og synge og hjælpe sin lillesøster hvis hun faldt. Jeg havde selvfølgelig ikke mulighed for at lege med eller hjælpe da jeg skulle filme og tage billeder af det hele til dette blog-indlæg. Alva finder på et tidspunkt en lille sort sten som Liva finder helt utrolig flot, noget som jeg i bedste Local-Eyes-stil fik caught on tape KUN fordi jeg går og filmer HELE tiden og ikke har tid til far-pjat bare fordi man er ude i gården med de fantastiske to. Du kan se den fænomenale video nederst efter alle billederne.

DSC_0229 DSC_0231 DSC_0232 DSC_0234 DSC_0235 DSC_0236 DSC_0237 DSC_0238 DSC_0239 DSC_0241

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

De Fantastiske To