Powerball

De Fantastiske To

Så er det mandag igen og en ny uge er ved at tage sin form. Jeg har haft en skøn weekend med masser af aktivitet, god mad, godt selskab, biograftur og meget andet, men det har været uden tøserne. Sådan er det jo hver anden weekend og derfor glæder jeg mig rigtig meget til at hente Alva og Liva tidligt i dag fra vugger og frit, da jeg skal være ærlig og sige at jeg har savnet dem. Det er faktisk en god ting at mærke at man savner nogle, for på den måde får man bekræftet at nogle betyder noget helt særligt for dig. Fandt lige disse to fine billeder fra forrige weekend af de fantastiske to..

DSC_0214 DSC_0217

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Powerball