Edderkoppegyngen

Operation Brainstorm

I dag har jeg den store fornøjelse at skulle hjælpe en god gammel ven med at tænke små idéer til hans kommende store one man show. Det er altid nemmere at brainestorme til andre end en selv og derfor noget man faktisk altid skal gøre med andre – altså brainstorme. Det kan tit udvikle sig meget barnligt at brainstorme med venner, også selvom man er voksne mænd med børn og alt sådan noget. Se eks. billedet nedenunder som meget fint illustrerer det meget høje niveau som der bliver kommunikeret på når der skal aftales tid og sted for brainstorm. Og hvor farligt det kan være at skulle prøve at lave fysiske smileys i form af billeder i stedet for at lave dem som.. ja, smileys. Anyway, det bliver en torsdag i arbejdstøjet da jeg efter Operation Brainstorm skal hjem og arbejde med nogle grafiske opgaver samt i aften ud på DR og lave opvarming til Debatten. Amen.

Moldiv_1411628775693

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Edderkoppegyngen