Galleri Soveværelse

Polar Loop

Jeg er begyndt at gå mere op i min vintertræning end før, hvilket vil sige at jeg træner næsten hver dag nu og også er begyndt at tænke meget mere over min kost og sammensætte den rigtigt. Nøglen til vægttab ligger selvfølgelig i at have styr på sin mængde daglige kalorier, værende dem man indtager kontra dem man forbrænder. Og det er jo ret simpelt, for man skal forbrænde mere end man indtager for at opnå et vægttab – it’s that simple! Det der bare ikke er så simpelt, er at holde styr på hvor mange kalorier man forbrænder i løbet af en dag, uge eller måned, og så selvfølgelig se om man har den ønsket fremgang. Derfor har jeg ladet mig inspirere af en veninde og investeret i en aktivitetsmåler fra Polar kaldet Loop. Det er super simpelt at man bare skal tilpasse remmen med en saks og følge de tilhørende instrukser, forbinde enheden til din USB-indgang og lade den op via din PC eller Mac. Du kan i mens gå ind på Polars website og udfylde din personlige profil og downloade app’en til iPhone og Android. Jeg har et setup med Android via en Sony Xperia, og det fungerer altså ret godt må jeg sige. Der var nogle enkelte fiksfakserier, men ikke noget af nogen betydning. Aktivitetsmåleren fungerer selvfølgelig bedst over noget tid og selvom jeg er MEGET utålmodig med at tracke mine data, så er det en yderst motiverende investering vil jeg allerede nu sige. Jeg vil skrive hvordan mit forløb har været om noget tid så jeg bedre kan vurdere Polar Loop aktivitetsmåleren og hvordan mine resultater og forhåbentlige fremgang kan måles.

DSC_0099 DSC_0100 DSC_0101 DSC_0104 DSC_0106 DSC_0107 DSC_0108 DSC_0109 DSC_0111 DSC_0114

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Galleri Soveværelse