Copenhagen Pride 2014

Søndagshygge

Efter en lang dag med søndagsshopping er det godt at kunne slappe lidt af med evt. at stene en Barbie film eller læse i det nye IKEA katalog. Alva var meget interesseret i ALLE siderne i IKEA kataloget, mens Liva havde en mere stille og rolig low key indstilling til en tykt katalog med møbler. I morgen kommer der lidt billeder fra vores søndagstur til Field’s hvor især Alva viste store selvstændige shoppeindstillinger.. men det er først i morgen mandag på DILF-bloggen.

1409404195703 DSC_0038-MOTION DSC_0038

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Copenhagen Pride 2014