Restaurant Liva

SOS Børnebyernes Torsdagsklub

Som skrevet, var jeg i går til et velgørenhedsarrangement på restaurant LêLê i samarbejde med SOS Børnebyerne. Arrangementet hedder SOS Torsdagsklub og er med til at donere penge til områder i Vietnam. Jeg var blevet inviteret af min ven som er ambassadør for SOS Børnebyerne og det er altid hyggeligt at netværke til sådanne arrangementer hvor man møder mennesker som man på ingen måde ville støde ind i ellers. Således skete det også at den danske jazz-bassist, komponist og producer Chris Minh Doky var tilstede for at give et nummer på sin bass. Jeg har været ret vild med ham og hans brors album Doky Brothers 2 og ellers den nærmest uendelige liste af lækre jazz albums som Chris har udgivet. Jeg har tilføjet en video nederst for at vise lidt af hvor vild Chris er på bass, fordi mine billeder på INGEN måde giver ham den credit som han skal have. En herlig aften som endte med et super tre-retters aftenmadsshow på Restaurant Geist.

DSC_0025 DSC_0026 DSC_0028 DSC_0029

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Restaurant Liva