Perleplader

Restaurant Liva

Forleden da tøserne og jeg var taget i IKEA for at købe en ramme til Livas nye Violetta plakat som jeg havde givet hende, kom vi forbi vores favorit miljø i hele IKEA Gentofte. Nemlig den lille Restaurant Liva i børneafdelingen. Det er så sødt at se hvordan Alva bare med det samme er restaurantchef, køkkenchef og overtjener med lige stor autoritet og gennemslagskraft. Liva er altid den søde tålmodige kunde der skal bestille flere gange fra samme menukort bare for at få to-tre retter serveret med lynets hast. Jeg ligger altid i den overdækket seng lige bag restauranten og knipser nogle billeder af mine to dejlige tøser. I aften skal jeg til et arrangement på Restaurant LêLê kaldet SOS Torsdagsklub. Det er en “klub” hvor man er med til at donere økonomisk hjælp til SOS-Børnebyerne i Ca Mau, Vietnam. Det lover jeg at knipse nogle billeder af og så kan du selvfølgelig læse om arrangementet i morgen fredag lige her på DILF-bloggen.

DSC_0001 DSC_0002 DSC_0003 DSC_0005 DSC_0006

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Perleplader