Et Lille Tip

DILF-O-Bilen

Så var det lige at der gik total Need4Speed-Fast2Furious-Gran2Rismo i den da jeg fandt disse absurd fede billeder af DILF-O-Bilen aka Veltzes Mustang (real life lakeret som en Mondeo) frem fra sommer gemmerne. Jeg tror nok lige at det løber koldt ned af ryggen når man ser sådan en ride og nej, jeg sælger den IKKE! (for under kr. 20.00,-) Måske du har en lige så monster fed ride du kan uploade et billede af, ellers er det helt okay at du lige savler lidt ned i tastaturet og denne!

DSC_0088DSC_0087 DSC_0089

1 kommentar

  • I know this web page presents quality dependent articles or reviews and additional material,
    is there any other web site which gives these stuff in quality?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Et Lille Tip