Skolestart I En Fart

Det Grønne Monster

Du hvor sommeren er ved at trække teltpløkkerne op og gøre festivalpladsen ren efter en super dansk sommer, er det rart at konstatere at jeg har kunnet styre min cykelfetish nogenlunde i år. Det er kun blevet til to nye gamle tilføjelser i cykelparken nemlig to Centurion beaters, som jeg med nænsom hånd og ægte dansk knofedt har bobbet op og givet nyt liv. Jeg ser mig selv som en cyklernes Jesus der kan give nyt liv til cykler der er havnet i en container, et storskrældsrum eller bare er blevet herreløse. Mit sidste skud på er denne gamle Centurion Basic Light fra ´92 med Campagnolo Sidney fælge, Sugino krank og 1-gear med fodbremse. Den lille stakkel var helt smadret og forladt, indsmurt i rust fra top til tå og intet fedt tilbage i nogle lejer eller huller (som man siger.) Nu er den stakkels skønhed kommet ud fra klinikken på Nørrebro og som en hyldest til den smukke grønne champangebrus farve har jeg matchet styrbåndet på det klassiske Centurion Basic styr (det moderne franske Le Man styr som blev gjort mere sporty.) Jeg er selv ganske tilfreds med resultatet og elsker at køre på gamle vrag end nye drøn – intet slår følelsen af en beater som står snorlige og det gør Det Grønne Monster aka Hulk The Bike.

DSC_0002-MOTIONIMG_20140806_000217 DSC_0002_1 DSC_0007_1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Skolestart I En Fart