Hotel SP34

Duddimonsteret

Kan godt huske at det var svært med Liva at slippe sutterne, eller bare sætte det daglige forbrug ned. Og med Alva er det ikke meget nemmere. Jeg lavede også en episk brøler at lade hende gå rundt med en lille indkøbskurv med alle sine elskede duddier i (dud = sut, duddier = sutter) jeg troede det ville give hende et mere afslappet forhold til sine duddier.. men, nej. Så virkelig flot far og nu er Alva på stærk afvænning med eneste adgang til duddier når hun skal sove lur, sove aften eller slår sig og skal trøstes. Sidsnævnte er lidt en glidebane da hun flere gange lader som om at hun har faldet og slået sig og helt kunstigt kommer “grædende” og siger: “Alva då sig.. Alva duddi.” Men det går faktisk okay med afvænningen og Alva er så småt på vej væk fra fase 1, at være det omvandrende Duddimonster, til fase 2, at være den omvandrende Alvaduddi og derefter fase 3, bare at være Alva.

DSC_0004

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Hotel SP34