Sommerland Sjælland

Sommer Selfies

DSC_0074~2

Nogle gange sker de bedste oplevelser helt uden man venter det, som forleden da Alva og jeg lå ude i gården på Det Flyvende Tæppe og kiggede op igennem trækronerne til skyerne. Pludselig lod Alva som om at hun sov og så hviskede jeg højt: “shhh, Alva sover måske vi kan tage et billede af hende uden at hun vågner.”

Det kunne jeg selvfølgelig ikke for pludselig blev legen at vi bare tog fjollebilleder og grinede af dem. En oplevelse for livet, med billeder jeg vil kigge på herfra og til evigheden ikke vil mig det mere..DSC_0072~2 DSC_0075~2 DSC_0078~2 DSC_0079~2 DSC_0080~3 DSC_0081~2 DSC_0083~2 DSC_0084~2

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sommerland Sjælland