Adidas Decade OG Year of the Snake

Det Flyvende Tæppe

Tænk engang at vejret er så fænomenalt for tiden. Tøserne har tre ugers ferie og den første er så småt brugt op. Vi bruger rigtig meget tid i gården og især det gamle hvide sengetæppe fra IKEA, der måtte vige pladsen for mit pudderfarvet HAY sengetæppe (#gay), er et stort hit ude på græsset. Det bliver langt helt fint ud, så det fylder så meget som det kan, og så ligger tøserne oven på og leger at det flyver, mens de hygger med kaffekiks og andet usundt (det er jo sommer.) Det er en fornøjelse at se og høre på og intet gør éen så glad som at se sine unger ha’ en fest!

DSC_0066 DSC_0067 DSC_0068

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Adidas Decade OG Year of the Snake