Adidas Decade OG Year of the Snake

Jeg kunne jo bare lade være med at gå ind og se på Labforums website under outlet og vælge str. 11 for at se hvad der er i min størrelse. Men når nu prisen på det par Adidas Decade OG Year of the Snake er sat ned til helt igennem latterlige kr. 299,- OG er i min størrelse, så er det fanme svært ikke at trykke på LÆG I KURV knappen. Så nu er de altså bestilt og det føles godt for jeg har kigget på de skide sneaks i snart 8 måneder og tænkt.. du har jo SLET ikke brug for flere sneaks Martin Veltz, det har jeg så heller ikke i dag, men hey.. kr. 299,- for et par Adidas Decade OG Year of the Snake Editions.. come on the Force er altså heller ikke stærkere i mig end som så Master Jedi.

adidas-originals-decade-og-mid-year-of-the-snake-01 adidas-originals-decade-og-mid-year-of-the-snake-02 adidas-originals-decade-og-mid-year-of-the-snake-03 adidas-originals-decade-og-mid-year-of-the-snake-04 adidas-originals-decade-og-mid-year-of-the-snake-05 adidas-originals-decade-og-mid-year-of-the-snake-06 adidas-originals-decade-og-mid-year-of-the-snake-07

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Imagine