Playmobillos

Syg Igen

Jeg er satme blevet småsyg igen. Ved ikke hvad der sker i kroppen på mig i denne tid jeg plejer at være i total topform og fuld af energi, vitaminer og sundhed. Men nu er jeg blevet ramt med lidt influenza-lignende virus igen, igen! Æv, især når vejret og godt og man har tøserne. Den store Playmobilfest har været begrænset måske fordi jeg har fjernet en plade i spisebordet så det bare er helt rundt og ikke så egnet til at skabe større byer i Playmobilland. Liva har dog skabt et fint lille miljø i den ene vindueskarm og selv taget stemningsbilleder af det. Jeg har taget et billede af tøserne der gør sig klar til at tage afsted til den sidste uge i vugger og skole inden sommerferien for alvor begynder.. bare jeg kan holde mig rask de næste to måneder.

DSC_0026 DSC_2453 DSC_2454 DSC_2456 DSC_2458 DSC_2460

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Playmobillos