Sommer Over Danmark

Playmobillos

I dag skal jeg hygge med tøserne og jeg har lige fået stuen nogenlunde pæn efter det store Playmobil orgie som Liva havde sat op i forbindelse med hendes fødselsdagsfestival. Jeg har lige tjekket min mobil som var fyldt med billeder som Liva har taget af alle hendes Playmobil miljøer. Jeg husker det SÅ tydeligt selv hvor mange timer jeg kunne lege uafbrudt i når man først var kommet ind i sin legeverden med Playmobil. Glæder mig til weekenden og selvfølgelig også til at stuen bliver voldspammet med Playmobil igen!

1402861131262 DSC_2559 DSC_2561 DSC_2563 DSC_2567 DSC_2568 DSC_2569

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sommer Over Danmark