Min Supercykelsti

Sommer Over Danmark

Ih, det er altså bare så skønt at have tøserne når sommeren er over Danmark. Jeg elsker min gård og det er så luksus at kunne kigge ud af køkkenvinduet og se dem grine sammen og hygge i solen. Bevares jeg skælder da også ud og råber højt engang i mellem, men ens humør bliver altså totalt påvirket i den gode retning når vejret er som det er lige i øjeblikket. Det har været en dejlig weekend og håber ikke at vejret får en nedsmeltning som det plejer når vi har haft sol i over to uger, men sker det må vi tage det med!

DSC_2570 DSC_2572 DSC_2575 DSC_2576 DSC_2577

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min Supercykelsti