Fredag Den 13.

2×30 Års Fødselsdagsfest

Jeg var så heldig at være inviteret med til en meget gennemført 2×30 års fødselsdag i lørdags. Temaet var Andy & Edie og dresscode var: look flawless og gerne med glimmer. Jeg var klædt i sort, dog med monotone røde sneaks og var på ingen måde noget særligt i forhold til de vilde kreative og modige kostumer/udklædninger som der ankom i løbet af aftenen. Det var en meget gennemført fest og især alle bartenderdrengene i topform med sixpacks OG glimmer på kroppen var svært ikke at lade sig imponere af. Under vejs var der forskellige indslag fra gæsterne og det må jeg sige var ret imponerende. Tak for en dejlig fest og stort tillykke I to unikke mennesker!

DSC_2537(1) DSC_2539DSC_2538(1) DSC_2542 DSC_2543 DSC_2544

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fredag Den 13.