DBU Sponsor Cup 2014

Fredag Den 13.

DSC_2537
Jeg må ærligt indrømme at jeg var en smule skeptisk ved at skulle ud og optræde fredag den 13. Det ER bare den mest uheldige dag i verden så det var bare om at tage Ja-Hatten på og komme afsted. Da jeg kom ud til kunden kom den klassiske vurdering at da jeg “kun” skulle optræde for små 50 mennesker var det ikke nødvendigt med mikrofon og så sad folk faktisk også rundt om mig så det ville jo nok gå sagde kunden. Bare som perspektiv så er 50 mennesker omkring fem fodboldhold.. ja, FEM! Men efter at have fortalt kunden at jeg lige ville lave mit show en anelse om til et mere opvarmer baseret underholdningsindslag og ikke så meget klassisk stand-up gik Veltzeshow i gang med at underholde på denne fredag den 13. juni.

Jeg har efterhånden prøvet det nogle gange over de snart 20 år jeg har optrådt og hver gang jeg laver mit “opvarmer-show” tænker jeg virkelig at det ville jeg aldrig kunne have gjort bedre med stand-up. Det er som om at folk virkelig holder af at lave øvelser med hinanden, røre ved hinanden og lave sjov foran hinanden, så længe at der er en tosse (mig) der instruerer om hvordan fjolleriet skal hænge sammen. Det blev en super sjov aften og jeg har det også selv meget underholdende under selve showet da der altid opstår så mange ting fra publikums side som jeg aldrig havde kunnet forestille mig. I dette tilfælde at to voksne mænd sad og overgramsede hinanden fordi det havde tossen (mig) jo sagt at de skulle gøre.
DSC_2538
En super fredag den 13. som endte med en gourmet pizza på mit yndligssted over dem alle når det handler om pizza, nemlig den italienske perle Da Salvo på Gl. Kongevej 41 nede i kælderen (Politiken, TripAdvisor.) Jeg spiste min pizza formaggio fra toppen af Mustang’ens tag mens jeg nippede en Peroni pilsner og hørte Spanien – Holland over radioen på P3. Lige nu morgenmad, i aften 2×30-års fødselsdag i morgen 1×8-årsfødselsdag. Rigtig god weekend!

 

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

DBU Sponsor Cup 2014