Fars Dag

Verdens Bedste Storesøster

Når man hoster og er lidt snottet og ikke kan være sammen med sin storesøster hele tiden fordi man er syg så er der ikke noget bedre end når ens storesøster endelig kommer tilbage og har savnet en. Alva har desværre været lidt syg over de sidste par uger og derfor har Liva haft nogle oplevelser uden Alva. I dag var der så lige “gensyn” med Verdens Bedste Storesøster og det var skønt at se hvordan humøret hos dem begge lige steg et par grader. Det var næsten en lille gave alá Fars Dag 2. God weekend til dig og dine nærmeste!

DSC_245014020693674471402068105977DSC_2449

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Fars Dag