Fodboldmappen

Lidl, Le & Lêlê

Kære Martin Veltz,

Vi har hermed fornøjelsen af at invitere dig til en hyggelig eftermiddag på restaurant LêLê på Vesterbrogade tirsdag den 27. maj i anledning af, at Lidl introducerer konceptet smag på hele verden. LêLês dygtige kokke, anført af den franske Michelin-kok Vincent Chaisy, tilbereder og serverer fire asiatiske nationalretter, der tager udgangspunkt i Lidl?s udvalg af råvarer og produkter fra Asien, som sælges i en begrænset periode.

Le Gammeltoft står for asiatisk inspireret loungemusik, og I vil selvfølgelig få mulighed for at mingle med de andre gæster, mens I nyder den lækre mad.

Eventen starter kl. 14.00 og forventes at slutte senest kl. 16.00.

Det sker i løbet af eftermiddagen:
1. Velkomstdrinks og servering af asiatiske snacks
2. Lidl præsentere dagligvarekædens nye satsning smag på hele verden, hvor danske forbrugere nu har mulighed for at prøve spændende varer fra alverdens køkkener året rundt
3. Servering af fire små nationalretter fra Thailand, Japan, Kina og Indien og kølige asiatiske drikkevarer
4. Spændende goodiebag med asiatiske råvarer og produkter, opskrifter og andre overraskelser til køkkenet

Det var en udsøgt fornøjelse at deltage i eventen og endelig fik jeg inspiration til at kaste mig mere ud i det asiatiske køkken også i dagligdagen! Har du nogensinde lagt mærke til udsmykningen i loftet på Lêlê? Wow!

DSC_2443 DSC_2444 DSC_2445

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fodboldmappen