Der Er Så Meget Kvinder Ikke Forstår

Fodboldmappen

Liva har fødselsdag den 11. Juni og er dermed i puljen for kvartalsfødselsdage i denne omgang. Det indebærer at hun skal have en gave sammen med de andre der har fødselsdag – altså KUN dem der har fødselsdag. Det skal lige siges at jeg sidste år havde overset det lille faktum at Liva skulle have en gave, så det var selvfølgelig en streg i regningen og dér at jeg tabte min nominering som Father of the Year 2013. I år skulle det så være anderledes og jeg havde hørt Liva tale meget om at drengene samlede på fodboldmærker og at det også var et stort hit blandt pigerne, der var bare ikke nogle piger havde den prætentiøse fodboldmappe – det var kun nogle af drengene. Da gaverne så skulle uddeles skulle alle de heldige fødselsdagsbørn så stå på linie og se hinanden pakke gaver op og da det endelig blev Livas tur blev hun måske en anelse mere glad end jeg lige havde regnet med. Det kan selvfølgelig også være fordi at hun rent faktisk FIK en gave at hun blev rørt, men tror nu aldrig at kunne erindre at have set en pige få en “drengegave” og blive så glad for den. Tror ikke det havde været det samme scenarie hvis en dreng havde fået en samlemappe til My Little Pony kort – eller hvem ved? Det var en dejlig dag og der var selvfølgelig også skattejagt og rundbold. Det skal lige nævnes at det faktisk ikke var mig der fysisk købte den famøse fodboldmappe, men Livas mor – godt gået!

DSC_2545 DSC_2546 DSC_2556 DSC_2563 DSC_2565 DSC_2568 DSC_2571 DSC_2572 DSC_2573 DSC_2574 DSC_2575 DSC_2576

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Der Er Så Meget Kvinder Ikke Forstår