En Du Bør Følge

Der Er Så Meget Kvinder Ikke Forstår

I går havde jeg fornøjelsen at være på arbejde i forbindelse med optagelserne af fem nye Oddset reklamer i “Der Er Så Meget Kvinder Ikke Forstår” universet. Jeg kan selvfølgelig ikke afsløre for meget, men det er altid sjovt at se hvilken fodbold lingo der nu skal omsættes til billeder. Jeg lavede det også for små to år siden, men dengang var været ikke i topform som det var i går. Jeg havde valgt det helt rigtige outfit at tage på, nemlig sorte sko, sorte bukser, sort t-shirts (i kraftig kvalitet) og selvfølgelig en sort hættetrøje hvis det nu skulle gå hen og blive en smule køligt. Virkelig flot Martin! Lad mig sige det sådan, jeg frøs ikke – altså som i SLET ikke og det var da også forholdsvis nemt at lave jokes på hvor dumt det ville være at tage det samme tøj på som sidedommeren en dag hvor solen smeltede ned over Brøndby Stadion og vinden forresten også havde fri. Der blev lavet fem nye reklamefilm og jeg glæder mig til at se dem færdige som altid med kommentator og hele gejlet på – men de rigtige helte en sådan dag er uden tvivl de fremmødte publikummer der skal lave larm og stemning som var de et fyldt stadion – hvordan det kan lade sig gøre forstår jeg ikke helt – men sejt det var det. Herunder kan du se nogle stemningsbilleder fra dagen og måske gætte dig frem til nogle at temaerne.

DSC_2446 DSC_2450 DSC_2452 DSC_2453 DSC_2458 DSC_2461 DSC_2463 DSC_2466

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

En Du Bør Følge