Tandlæge & Tøsebilleder

Rumskibsægget

Har lige været ude og cykle en længere tur og nydt det smukke solskin. Jeg endte ude ved Danmarks Radio og kunne ikke lade være med at tage lidt fotos at det unikke rumskibsæg i poleret stål og med en 19 meter høj antenne. Tænk hvis man havde sådan en ride – altså ikke en bil men et fuckin rumskib man smuttede ind i når man tog på job eller tur med ungerne – gal det ville være den sygeste optur. Den er sikkert bare monster svær at holde pæn i overfladen og den har al for lang en antenne på taget til at kunne komme ind i en normal bilvask. Man skal nok have gang i et pudseklud og en del tuber Autosol for at holde den præsentabel. Nå, jeg smutter nok op på min cykel igen senere i løbet af ugen, eller mit rumskib for den sags skyld. Forresten så er det nye Coldplay album the shit i min verden.

DSC_1937 DSC_1938 DSC_1939

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tandlæge & Tøsebilleder