Sol Over Danmark

Danish Beauty Award 2014

I går havde jeg den store fornøjelse at være inviteret til Danish Beauty Award 2014 som prisoverrækker. Jeg har aldrig været med til denne event før og var meget spændt. Årets værter var Christiane Schaumburg-Müller og Lars Hjortshøj der på sædvanlig vis guide folk igennem en virkelig flot og vellykket aften. Jeg skulle overrække prisen for Årets Hårprodukt Professionel sammen med Vicki Berlin som jeg kender godt fra tiden som stand-up komiker og Live fra Bremen. Det var meget surrealistisk at stå i Cirkusbygningen for 2. gang inden for en måned og uddele en pris, men det gjorde det på ingen måde mindre underholdende at opleve.

Jeg havde fået en meget fin plads ved Bord No. 1 hvor jeg var så heldig at komme til at sidde sammen med bl.a. Jim Lyngvild der også var nomineret i en kategori. Jeg har jo senest haft fornøjelsen af at teste hans kommende mandeserie fra Raunsborg – nemlig MAN – og heppede selvfølgelig på Jims produkt. Jeg grinte utrolig meget hele aftenen da Bord No. 1 virkelig var en ren partybus af skønne personligheder, så tak for en helt igennem sjov og uforglemmelig aften til Danish Beauty Award 2014!

DSC_2336 DSC_2339 DSC_2342 DSC_2344 DSC_2346 DSC_2348

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Sol Over Danmark