Det Store Spørgsmål

Samsung Galaxy S5 Release Party

I går var jeg til noget så anderledes som en release fest for en telefon. Det er Samsung der fejrer deres unikke nye Galaxy S5 med en fest i det gamle Daells Varehus på Nørregade 12. I invitationen var det annonceret at det danske band When Saints Go Machine ville forkæle os med en preformance så det glædede jeg mig til. Der var mange sjove aktiviter at tage sig til inden WSGM skulle optræde, bl.a. et helt selfie-hjørne hvor man kunne låne hat, briller, skæg og andet spas til sin selfie. Der var også en pige i leopard tights der hele tiden stod på en lille trampolin, jeg prøve at forstå budskabet, men dertil er jeg nok blevet for gammel. Der var også sandkasser med S5’ere i så man kunne tage og føle på mobilen. Jeg prøvede at stå med den i hånden, altså mobilen og det var virkelig let og med et utrolig godt kamera. Efter noget tid gik WSGM så på og gav den total gas i det gamle Daells Varehus lokale. Alt spillede med mad, lyd og oplevelser så tillykke med et gennemført arrangement til Samsung og kræfterne bag.

DSC_2286 DSC_2288 DSC_2291 DSC_2292 DSC_2295 DSC_2296 DSC_2300 DSC_2308

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Det Store Spørgsmål