At Hænge Ud

Det Store Spørgsmål

Kan du huske at jeg havde Jan Gintberg inde i studiet sammen med min fotograf og kompagnon Gudmund Thai. Jeg har de sidste mange gange lavet det grafiske udtryk for Gintbergs shows og når han tager på turné i 2015 er det også Gudmund og jeg aka Picasso & Picasso der har lavet det grafiske udtryk. Det er mig der sammen med Jan finder frem til det kunstneriske udtryk og derefter i samarbejde med Gudmund tager i studiet og får det helt rigtige motiv i kassen.

Fordi at jeg bruger så meget tid inden vi går i studiet med kunden er der næsten aldrig flere motiver at gå efter. Det letter arbejdsgangen og man forbliver mere fokuseret og koncentreret på detaljen og det perfekte. Gudmund og jeg er blevet super tilfredse med resultatet og meget stolte over det færdige udtryk. Måske du kan spotte hvorfra inspirationen til billedet er kommet fra? Jeg kan sige så meget at det er en fransk kunstner der starter med M..

DSC_1641Make-up artist Pernille Ituri går i gang med at tegne det store spørgsmålstegn op i Jans ansigt, noget der kræver stor præcision og forståelse for ansigtets konjukturer

DSC_1651Jan Gintberg står klar i studiet og Gudmund Thai begynder at trylle bag kameraet

JG_DSS
Vupti! Det færdige resultat og Gintberg er klart til Det Store Spørgsmål i 2015

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

At Hænge Ud