Weekend Round-Up

Soreass.com

Just returned from my first ride on the bike in more than 8 months. How come I NEVER listen to the realistic parts of my body but only my ego. I have not been on the bike for more than 8 months and I KNOW for a fact that my legs will hold up for 50+ kilometres but my ass will break down after 25+. So WHY do I have to ride for a ridiculous distance of 56.93 kilometres.. I am an idiot and tomorrow my ass will state that fact a million times – great job Martin and welcome to soreass.comDSC_1897Ja, hvis man ikke lige ved det så kan det være svært at se dette som en sadel.. aaavvv..
DSC_1899-MOTION56.93 km på spidsen af en læderdildo.. godt lavet Martin..DSC_1913Min nummi har nok samme farve som mit bagnav i morgen tidlig..
DSC_1914-MOTION
Jeg har det.. aaaavvv… jeg mener.. fiiint..

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Weekend Round-Up